· 

Verborgen hints tijdens de finale

Zoals elk jaar zitten er enkele verborgen hints verstopt in de afleveringen, maar dit jaar werden er ook enkele verstopt voor de finale in Kinepolis Antwerpen.

 

Vorige week zondag kwamen honderden mollenjagers samen in de Kinepolis van Antwerpen. Ze keken er samen naar de finale en keken de mol recht in de ogen. Maar voor de uitzending konden de molloten enkele verborgen hints ontdekken die allen verwezen naar Elisabet.

 

De allereerste hint kon al opgemerkt worden bij het binnenkomen. Er hingen namelijk enkele roze lampions boven de inkom. Roze was het kleur van Elisabet, ze droeg graag roze kleding en ook haar mollenboekje was roze gekleurd. Als de mensen in de kinepolis goed naar de muziek hadden geluisterd, dan konden ze deze linken aan Elisabet. Het eerste liedje was 'Lean on' van DJ Snake. En wie heeft er met een 'Snake' geslapen? Elisabet natuurlijk! Ook was het liedje 'Michael the lover' the horen, dat verwijst naar de man van Elisabet, Michael. En ten slotte was 'Fucking Perfect' te horen van P!nk, dat verwijst net als de lampionnen naar 'The Pink Lady', Elisabet.

 

Gilles de Coster heeft op de parking de finalisten ontvangen. Ongetwijfeld heeft iedereen naar de gezichten gekeken, maar misschien was het beter om eens goed te kijken naar de nummerplaten van de auto's waarin Bas, Elisabet en Axel vervoerd werden. De auto van Elisabet had de nummerplaat '131-512'. Als je deze cijfers omzet naar letters, dan krijg je 'MOL'. Ook bij Axel en Bas werd met de nummerplaten gespeeld. Bij Axel stond er in geheimschrift 'WIN' en bij Bas stond 'Derde'.

 

In de ontvangstgang werd door velen een defecte lamp opgemerkt. Deze lamp was niet defect, het was een morsecode. Als je even bleef kijken, dan kon je het woord OS vormen. En wie werd er geboren in het jaar van de os (1985)? Juist ja, spoedarts en mol Elisabet.

 

Het is al een tijd geleden, maar toen de kandidaten te weten kregen dat ze mochten deelnemen aan de mol, toen zat de brief verstopt onder het kussen van een rode zetel. Ook in de Kinepolis stond die zetel. Als je er onder keek, kreeg je een wel heel leuke brief! Je mocht namelijk 5 minuten lang in het mollenboekje kijken van een van de finalisten. 

 

Ziezo dit waren de hints. Voor meer hints moet je zeker kijken naar de allerlaatste aflevering waarin de sabotages in beeld worden gebracht.